Menu

Professionell nagelsalong i Göteborg

Unna dig själv lite vardagslyx i en avslappnande atmosfär

Sweetnail Gbg AB i Göteborg är en nagelsalong som erbjuder dig det där lilla extra. Vi har ett brett utbud av härliga välgörande behandlingar, men vi vill gärna trycka på några kärnvärden som vi alltid tar med oss i mötet med nya kunder. Det är kunskap, kvalitet och service. Med erfarenheten och kunskapen vi har samlat på oss genom åren erbjuder vi behandlingar och personlig service av allra högsta kvalitet.

Kunskap


Medarbetarna på vår nagelsalong i Göteborg har alla en gedigen utbildning i bagaget. Kombinerat med den långa erfarenheten, där vi har mött och hjälpt mängder av nöjda kunder under åren, har det gett en bred kunskap och expertis som kommer våra nya kunder till gagn. Genom kontinuerlig vidareutbildning ser vi också till att hålla oss à jour med utvecklingen inom branschen, för att kunna erbjuda våra kunder det senaste inom teknik och design.

Kvalitet


Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet. Vi ser hela tiden till att hålla våra behandlingar uppdaterade och moderna. Genom att också använda skönhetsprodukter och vårdande produkter av högsta kvalitet, ser vi till att få bästa möjliga resultat från våra behandlingar. Trots hög kvalitet ser vi också till att hålla låga, konkurrenskraftiga priser på alla våra behandlingar och produkter.

Service


Med Sweetnail Gbg AB i Göteborg får du en nagelsalong som satsar hårt på personlig service och kundbemötande. Vi vill att våra kunder ska känna sig som hemma när de kommer till oss, och njuta av en varm och välkomnande atmosfär i salongen. Givetvis anpassar vi hela tiden våra behandlingar individuellt efter just dina förutsättningar som kund, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din stund här. Så luta dig tillbaka och njut av lite vardagslyx, boka tid redan idag!

Öppettider Salong i Nordstan :
Mån - Fre: 10.00 - 20.00
Lör - Sön : 10.00 - 18.00